Algemene voorwaarden

DIGI-MENUBOARD GEBRUIKERSOVEREENKOMST - Gebruiksvoorwaarden
Bijgewerkt per 11 januari 2017


WELKOM BIJ DIG-MENUBOARD!
LEES DEZE VOORWAARDEN ZORGVULDIG OMDAT DEZE DE RECHTEN BESCHRIJFT ZIJ Beschrijf uw rechten en plichten en vormen de een juridisch bindende overeenkomst tussen u en digi-menuboard met betrekking tot uw gebruik van onze website worden aangeboden.
1. Uw Aanvaarding

A. Door het gebruik van en / of het bezoeken van deze website (collectief, inclusief alle inhoud en functionaliteit beschikbaar via de InfoKliks.com domeinnaam, de 'digi-menuboard Website "of" Website "), gaat u akkoord om (1) deze voorwaarden (de "Terms of service"), en (2) digi-menuboard's privacy verklaring, hier te vinden en hier bij referentie opgenomen .. Als je niet akkoord gaat met een van deze voorwaarden, de digi-menuboard privacy verklaring of de communautaire richtsnoeren, aarzel dan niet gebruik maken van de digi-menuboard Website.
B. Hoewel we kunnen proberen om u op de hoogte wanneer er belangrijke wijzigingen worden aangebracht in deze gebruiksvoorwaarden, moet u periodiek HIER de meest up-to-date versie. digi-menuboard kan, naar eigen goeddunken, te wijzigen of te herzien van deze Algemene Voorwaarden en beleid op elk moment, en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan dergelijke wijzigingen of herzieningen. Niets in deze overeenkomst wordt geacht derden rechten of voordelen te verlenen.

2.-digi menuboard Website

A. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de digi-menuboard Website, met inbegrip van gebruikers die ook bijdragen van multimedia-inhoud, informatie en andere materialen of diensten op de Website. De digi-menuboard website omvat alle aspecten van digi-menuboard, waaronder maar niet beperkt tot digi menuboard kanalen en de digi-menuboard "Player".
B. De digi-menuboard website kan links naar websites van derden die geen eigendom zijn van of gecontroleerd door digi-menuboard bevatten. digi-menuboard heeft geen controle over, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacy beleid of de praktijken van websites van derden. Bovendien, digi-menuboard zal niet en kan niet censureren of de inhoud van een site van derden te bewerken. Door het gebruik van de Website, u uitdrukkelijk verlichten digi-menuboard van enige en alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruik van een website van derden.
C. Daarom raden we u aan op te letten wanneer u de digi-menuboard Website te verlaten en aan de voorwaarden en het privacybeleid van iedere andere website die u bezoekt.

3.-digi menuboard Accounts

A. Om toegang te krijgen digi-menuboard digital signage software as a service, zult u moeten creëren / aanmelden-up een zakelijke rekening. Je mag nooit de account van een andere gebruiker te gebruiken zonder toestemming. Bij het maken van uw account dient u juiste en volledige informatie te verstrekken. U bent als enige verantwoordelijk voor de activiteiten die plaatsvinden op uw account, en u moet uw wachtwoord te beveiligen. U moet digi-menuboard onmiddellijk in kennis van elke inbreuk op de veiligheid of onbevoegd gebruik van uw account.
B. Hoewel digi-menuboard niet aansprakelijk voor uw verliezen als gevolg van ongeoorloofd gebruik van uw account, kan u aansprakelijk voor de verliezen van digi-menuboard of anderen te wijten zijn aan een dergelijk ongeoorloofd gebruik.
C. U stemt er ook mee dat uw account naar het oordeel van digi-menuboard zal worden beëindigd moet vinden eventuele onregelmatigheden op de rekening.
D. digi-menuboard behoudt zich het recht om te stoppen of op te schorten diensten bij zal zonder opgave van reden whatsover of het geven van een aankondiging. Je zal niet digi-menuboard verantwoordelijk voor eventuele schade te houden, aansprakelijkheden, verlies van gegevens, grafische activa of verlies van zakelijke mogelijkheden. digi-menuboard zullen alle abonnees schriftelijk in kennis stellen. In het zelfs dit gebeurt, zullen we aansprakelijk zijn om geld terug te betalen alleen voor die gedeeltelijke factureringsmaand zijn wanneer de dienst wordt verstoord en alleen voor het aantal van de dienst is verstoord, naar rato van het bedrag in rekening gebracht.
E. digi-menuboard zal proberen haar best om te reageren op een probleem of vraag over ondersteuning binnen één werkdag. De oplossing van de kwestie zal gebeuren op basis van de haalbaarheid van de resolutie en de beschikbaarheid van middelen ter beschikking digi-menuboard's naar eigen goeddunken van digi-menuboard.

4. Licentieverlening en Beperkingen
A. digi-menuboard verleent u hierbij een niet-exclusief, niet-overdraagbaar recht om de Dienst te gebruiken, uitsluitend voor uw eigen interne zakelijke doeleinden, met inachtneming van de bepalingen en voorwaarden van deze overeenkomst.
B. Deze is bestemd voor gebruik op PC gebaseerde machines alleen volledige versies van besturingssystemen.
C. U mag geen inhoud of gegevens die specifiek is ontworpen om te degraderen, overbelasting of stress een onderdeel van de Dienst aangeboden door digi-menuboard niet uploaden.
D. U mag alleen aanmelden voor een account per zakelijke entiteit. digi-menuboard behoudt zich het recht voor om een ​​account die gevonden om een ​​duplicaat te annuleren.
E. U mag geen toegang tot de Dienst als je een directe of indirecte concurrent van digi-menuboard, tenzij met voorafgaande schriftelijke toestemming van digi-menuboard's. Bovendien mag u geen toegang tot de dienst voor purpos